dimarts, 22 de setembre del 2009

Microsoft: fugiu, insensats!!!


En fi, no puc evitar comentar una nota de premsa que he llegit avui: "MICROSOFT PRESENTA LES NOVETATS DEL WINDOWS 7" Aquestes novetats, segons la premsa, son: s'obre en 20 segons, pot mantenir actives fins a 50 finestres a la vegada, retalla i enganxa text o fotos situant dues finestres en pantalla, gran capacitat per buscar dins del S.O. La pregunta es: JA ESTÀ?????? hu haveu vist tots, no??? HU HAVEU VIST? un cop mes Güindous va dues passes per darrera de Apple, ja que aquestes "novetats" no son mes que simples copies d'una infima part de les prestacions d'un Apple, que per cert ja fa dos sistemes operatius diferents que presenta aquestes (I MES, I MILLORS) prestacions... Amics i amigues, per si no ho heu fet encara, no malgasteu mes el vostre temps i passeu-vos a Apple. De veritat, al tanto amb el Windows 7, que me los estan embaucando! Y eso no me gusta... AL LORO!!!!!

PD: en primicia us penjo la foto del que diuen que serà el nou teclat pel Windows 7.

2 comentaris:

Maribel ha dit...

Markitus, el meu XP quan estava nou de trinca arrencava en 10 segons!

Si si, que aquest arrencarà en 20 segons, però quan comencis a instal·lar programes li passarà igual que a la resta: et podras anar a esmorzar, al lavabo, a donar menjar al gat i todavia estarà arrencant... como si lo viese!

Markitus ha dit...

Juas juas, jo nomes conec un S.O. que arranca igual de ràpid el primer dia i al cap de 2 anys, ejejejeje. Es mes, aquest S.O. després de 2 anys em triga MENYS en encendre i (sobretot) apagar que abans... hu haveu vist??? parlem del Mac OS X, ejejej.

PD: Joer, Steve Jobs m'hauria de pagar un sou, o que? o ponemos una mesa?