divendres, 25 de novembre del 2011

Es de ser inútiles...
Avui m'he trobat una noticia que, juntament amb una especie de necesitat d'escriure tonteries, han fet que el blog torni a la vida.

La noticia prové de la Vanguardia (http://www.lavanguardia.com/vida/20111124/54239270809/hombre-confiesa-toma-dieciocho-latas-coca-cola-light.html) i ve a explicar que un anglès torpe te adicció a la Coke i se n'ha arribat a beure fins a 18 llaunes diaries...

Diu que en 10 anys pot haver begut gairebé 68.000 llaunes (hu haveu sentit?) i tot aixó, atenció que arriba lo millor, SENSE OCASIONAR-LI PROBLEMES DE SALUT!!!

Deixeu-me discrepar, però veient la foto crec que el primer problema que te aquest carcamal es un coma cerebral profundíssim.  Després salta a la vista que aquest noi està massa prim, aixó no es un problema de salut, noooo que va, es la genética.... clar clar.  Potser si la Coke fos normal enlloc de Light guanyaria algo de pes i estaria millor, no?   Per últim, que passaria si s'hagués aficionat al Red Bull?  Pensa-hi 3 segons.... exacte:  un inútil menys que te dret a vot!

Noticia d'última hora.   Acaben d'anunciar que TV3 deixarà d'emetre partits de futbol pq la Generalitat els hi fot una retallada important.  Jo em qüestiono perquè hem hagut de perdre qualitat assistencial als hospitals, perquè han putejat a molts funcionaris retallant els seus sous, perquè fan perillar (si no han exterminat directament) els llocs de treball de molt personal sanitari i de molts professors, etc etc etc.  Perquè cony no ho han fet abans, aixó?  Es molt molt trist que els putos polítics prefereixin tenir futbol a la tele i deixar que la sanitat i l'educació es posin a nivell del Marroc... MOLT TRIST.  TV3 te 6 canals, 6 putos canals.  Cal?  De veritat, es imprescindible???

Ara, tots aquests que estan d'acord amb les retallades de CIU i tots aquests que em diuen que es inevitable retallar de sanitat i educació, que tinguin els nassos de dir-me a la cara que encara pensen que CIU ho està fent bé.  Els espero.

Salut!


1 comentari:

Maribel ha dit...

Es veu que la cocacola alimenta...